Jump to content
Sign in to follow this  
Pnats

Filter Problems

Recommended Posts

Hi,

 

I am having issues with the filter. It just doesn't seem to work right/at all. Whenever I change something there, either;

A. All items dissapear from the list.

B. I manage to see some items, but it's not at all how according to how I've setup my filter.

 

I have tried with both Chrome and with Edge, neither works like it should. 

 

Is there any way to reset all the filter settings back to default (that I've ever made on this page)? Might that work?

Problem.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

The image above is showing the items in the list, and how my filter is currently setup. This is in the "Highest Margin"-section.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Information

© GE Tracker 2016. RuneScape is a registered trademark of Jagex Ltd. This website is in no way affiliated with, authorized, maintained, sponsored or endorsed by Jagex Ltd or any of its affiliates or subsidiaries.

Terms & Conditions | Privacy Policy

GE Tracker Social Media

GE Tracker YouTube Partners

Powered By

Our prices and information are pulled from OSBuddy Exchange (Get PRO).
×
×
  • Create New...